SERVICII

AMSTY HOUSE CA$H PLOIESTI

Casa de amanet AMSTY HOUSE CA$H este solutia cea mai rapida si avantajoasa atunci cand aveti nevoie urgenta de bani. La noi intotdeauna veti fi tratat cu seriozitate, promptitudine si maximul de discretie. Singurele lucruri de care aveti nevoie sunt un bun de valoare ce poate consta in bijuterii, ceasuri, electronice sau autoturisme si un act de identitate.

De ce sa ne alegeti pe noi? 

Deoarece avem cele mai mici comisioane, evaluarile sunt maxime si cel mai important pentru dumneavoastra, comisionul este recalculabil.Casele de amanet, de obicei, cumpara bijuteriile dumneavoastra cu scopul de a le revinde, si din acest motiv daca bijuteriile dumneavoastra nu sunt moderne sau nu sunt intr-o stare buna, este dificil sa obtineti un pret mare pe acestea. AMSTY HOUSE CA$H va ofera cel mai bun pret pentru gramul de aur indiferent daca obiectul este rupt, uzat sau nu este modern.

ATENTIE – Unele case de amanet, recurg la tot felul de trucuri pentru a subevalua obiectele dumneavoastra. Cele mai intalnite cazuri sunt cele in care va este platita doar o mica parte din greutatea obiectului dumneavoastra, sau cazul in care puritatea aurului continut de bijuterie este subevaluata.

TOP